SKUPŠTINA STRELJAČKOG DRUŠTVA “MIHOVIL” 2021. godine

U subotu 26. lipnja 2021. godine Streljačko društvo „Mihovil“ održalo je redovnu godišnju skupštinu članova društva. Skupštini je prisustvovalo 35 članova koji su konstruktivno sudjelovali u radu skupštine, koja je organizirana u skladu sa donesenim mjerama civilnih stožera radi suzbijanja virusa COVID-19.

            Sva izvješća iz prethodne 2020. godine su jednoglasno prihvaćena te je izvršni odbor na čelu sa predsjednikom Vjeranom Horvatom predložio plan i program rada te financijski plan za 2021. godinu koji su također prihvaćeni od strane skupštinara što je dobar vjetar u leđa izvršnom odboru da ostvari zadane ciljeve u radu udruge.

            Za napomenuti je da Streljačko društvo „Mihovil“ svake godine održava pripreme za sportske natjecatelje, prisustvuje na svim natjecanjima na županijskoj i državnoj razini u svim disciplinama streljaštva te provodi projekte sportskog natjecanja „Kup Grada Čakovca“ i manifestaciju „Edukacijom o oružju do sigurnijeg društva“, koje je nemoguće provesti bez podrške članova udruge – skupštinara. Za sada nam predstoji organizirati pilot – natjecanje, „Međimurska liga VK pištolj/revolver“ koje će se održavati u smislu pripreme za predstojeće županijsko i državno prvenstvo u disciplinama pištolja i revolvera velikog kalibra.

            Nakon završetka skupštine organizirano je natjecanje u pucanju iz pištolja 9 mm na udaljenost od 25 metara sa 10 metaka precizno pod tradicionalnim nazivom „Kup Mihovila“, a najmirniju ruku i najoštrije oko imao je strijelac Antun Grošanić sa 91 krugom, drugo mjesto zauzeo je Vedran Biševac sa 90 kruga, dok je treći bio Zoran Horvat sa 89 kruga.

            Ovim putem zahvaljujemo se još jednom svim članovima Streljačkog društva „Mihovil“ na punoj podršci u radu društva koji nastojimo poboljšati iz godine u godinu.

                                                         Izvršni odbor SD Mihovil