I i II kolo MEĐIMURSKE VK LIGE PIŠTOLJ REVOLVER

U četvrtak 26. kolovoza 2021. godine Streljačko društvo Mihovil je u partnerstvu sa Županijom Međimurskom provelo prvo kolo MEĐIMURSKE LIGE VK PIŠTOLJ/REVOLVER u disciplini vk pištolj/revolver 15+15 po pravilima nacionalnog programa Hrvatskog streljačkog saveza. Natjecanje se održalo na streljani EKOM-a u Čakovcu, a pristupilo je 22 natjecatelja iz Streljačkog društva Mihovil, Streljačkog kluba Alzas i Streljačkog kluba Sloboda Mihovljan. U ovoj disciplini puca se iz vatrenog oružja, tj. pištolja ili revolvera velikog kalibra u mete na udaljenosti 25 metara.

Prvo mjesto kola zauzeo je Antun Grošanić sa 261 krugom, drugi je bio Zoran Horvat sa istim brojem krugova, ali sa slabijom posljednjom serijom, obojica iz SD Mihovila, dok je treći bio Nino Bočkaj iz SK Sloboda Mihovljan sa 259 krugova. U ekipnom plasmanu SD Mihovil zauzeo je prvo mjesto, SK Alzas drugo, dok je SK Sloboda Mihovljan bila treća.

Nakon ispucanog drugog kola u obračunatim prosjecima pogodaka prvo mjesto je neizvjesno pošto Zoran Horvat i Antun Ladić, obojica iz Mihovila imaju isti prosjek pogodaka 264,50, dok je na trećem mjestu Antun Grošanić sa prosjekom od 261,00 krugova. U ekipnom plasmanu Mihovil ostaje prvi sa maksimalnih šest bodova, dok Alzas i Sloboda imaju po tri boda.

Kroz predstojeći mjesec biti će održano treće kolo od ukupno četiri kola pa ćemo izvijestiti o postignutim rezultatima i ukupnom poretku.

Ovim putem se zahvaljujemo Međimurskoj županiji na podršci u provođenju ovog natjecanja.